Event Calendar

november, 2019

Filter Events

30oct(oct 30)10:30 am16nov(nov 16)12:30 pmWhakatane Training - Fetal Alcohol Spectrum Disorder (2HR) (Discussion session)

01nov10:00 am12:00 pmBay of Plenty Fostercare Association - Support Group

01nov4:00 pm7:00 pmQueenstown - Tin Pin Family Fun Day

02nov10:00 am12:00 pmGreymouth - Movie Family Fun Day

02nov10:00 am12:30 pmGore Training - Fetal Alcohol Spectrum Disorder (2HR) (Discussion session)

02nov12:00 pm4:00 pmDunedin - Pool Family Fun Day

02nov2:00 pm4:30 pmWestport - Movie Family Fun Day

03nov10:00 am2:00 pmInvercargill - Pool Family Fun Day

03nov2:00 pm4:30 pmWestport - Movie Family Fun Day

05nov10:00 am12:00 pmChristchurch West Foster Carer's Support Group

05nov10:00 am12:00 pmMatamata Training - Fetal Alcohol Spectrum Disorder (2HR) (Discussion session)

05nov(nov 5)10:30 am16(nov 16)12:30 pmTauranga Training - Fetal Alcohol Spectrum Disorder (2HR) (Discussion session)

05nov10:30 am12:30 pmAlbany Training - Fetal Alcohol Spectrum Disorder (2HR) (Discussion session)

05nov6:00 pm8:00 pmAshburton Training - Fetal Alcohol Spectrum Disorder (2HR) (Discussion session)

06nov9:00 am3:00 pmMotueka Training - Importance of Play

07nov9:00 am3:00 pmPapakura Training - Importance of Play

07nov10:00 am12:00 pmNew Lynn Auckland Training - Fetal Alcohol Spectrum Disorder (2HR) (Discussion session)

07nov10:30 am12:00 pmWhangarei Support Group

07nov10:30 am11:30 amWestport - Support Group

07nov6:00 pm8:00 pmChristchurch Training - Fetal Alcohol Spectrum Disorder (2HR) (Discussion session)

08nov10:00 am12:00 pmNelson - Whanau Support Group

09nov10:00 am2:00 pmNelson - Pool Family Fun Day

09nov10:00 am2:00 pmPalmerston North - Pool Family Fun Day

10nov10:00 am2:00 pmBlenheim - Pool Family Fun Day

10nov10:00 am2:00 pmMasterton - Pool Family Fun Day

12nov9:30 am12:00 pmPorirua Training - Fetal Alcohol Spectrum Disorder (2HR) (Discussion session)

12nov10:00 am12:30 pmAuckland FASD Support Group

12nov1:00 pm3:00 pmMotueka - Grandparents Raising Grandchildren

12nov7:00 pm9:00 pmBalclutha Training - Keeping Memories (2HR) (Discussion session) POSTPONED

13nov9:30 am11:30 amNew Plymouth Training - Keeping Memories (2HR) (Discussion session)

14nov(nov 14)11:30 am30(nov 30)2:00 pmHawkes Bay Foster Care Association

16nov9:00 am3:00 pmPukekohe Training - Importance of Play -CANCELLED

16nov10:00 am12:30 pmLevin Training - Fetal Alcohol Spectrum Disorder (2HR) (Discussion session)

16nov10:00 am2:00 pmWhakatane - Pool Family Fun Day

16nov12:00 pm4:00 pmNorth Shore - Pool Family Fun Day

17nov10:00 am2:00 pmHenderson - Pool Family Fun Day

17nov10:00 am2:00 pmGisborne - Pool Family Fun Day

19nov10:00 am12:00 pmAlexandra Training - Keeping Memories (2HR) (Discussion session)

20nov10:00 am12:00 pmKaiwaka Training - Keeping Memories (2HR) (Discussion session)

20nov10:00 am12:00 pmQueenstown Training - Keeping Memories (2HR) (Discussion session) - CANCELLED

22nov10:00 am12:00 pmNelson - Whanau Support Group

23nov10:00 am2:00 pmTimaru/Ashburton - Pool Family Fun Day

23nov11:00 am2:00 pmWhangamata - Movie Family Fun Day

23nov11:00 am2:00 pmThames - Movie Family Fun Day

24nov9:00 am3:00 pmWhangarei Training - Importance of Play

24nov10:00 am2:00 pmHamilton - Pool Family Fun Day

24nov12:00 pm5:00 pmChristchurch - Ten Pin Family Fun Day

24nov1:00 pm3:00 pmSummer Splash Celebration

25nov1:00 pm3:00 pmTauranga - Grandparents Raising Grandchildren Group

26nov9:00 am3:00 pmBalclutha Training - Importance of Play

26nov1:00 pm3:00 pmMotueka - Grandparents Raising Grandchildren

27nov9:00 am3:00 pmWaitara Training - Importance of Play

27nov9:00 am3:00 pmRangiora Training - Importance of Play - NEW DATE

27nov10:00 am12:00 pmMotueka Training - Keeping Memories (2HR) (Discussion session)

27nov10:00 am12:00 pmPoint Chevalier Training - The Importance of Play (2 hr Follow Up Session)

27nov7:00 pm9:00 pmKaitaia Training - Keeping Memories (2HR) (Discussion session)

28nov10:00 am12:00 pmNelson - FASD Support Group

28nov6:30 pm9:00 pmPalmerston North Training - Importance of Play

30nov10:00 am12:00 pmNelson - End of Year Celebration

30nov11:00 am3:00 pmHawkes Bay - Pool Family Fun Day

30nov11:00 am3:00 pmNew Plymouth - Pool Family Fun Day

List of Upcoming Events

december 2019

01dec10:00 am2:00 pmWhanganui - Pool Family Fun Day

01dec10:00 am2:00 pmTaupo - Pool Family Fun Day

03dec9:00 am3:00 pmTimaru Training - Importance of Play

03dec9:00 am3:00 pmOamaru Training - Importance of Play

03dec10:30 am12:00 pmTe Puke - Grans Raising Grandies

04dec7:00 pm9:00 pmOtara Training - Fetal Alcohol Spectrum Disorder (2HR) (Discussion session)

05dec10:00 am12:00 pmPapakura Training - The Importance of Play (2 hr Follow Up Session)

05dec12:30 pm2:30 pmWhanganui Training - Keeping Memories (2HR) (Discussion session)

05dec6:30 pm9:00 pmPalmerston North Training - Importance of Play

06dec10:00 am12:00 pmBay of Plenty Fostercare Association - Support Group

07dec10:00 am2:00 pmKerikeri - Pool Family Fun Day

07dec11:00 am4:00 pmTauranga - Tin Pin Family Fun Day

08dec10:00 am2:00 pmWhangarei - Pool Family Fun Day

08dec10:00 am2:00 pmRotorua - Pool Family Fun Day

10dec9:00 am3:00 pmNelson Training - Importance of Play

10dec12:00 pm3:00 pmTaumarunui Training - Keeping Memories (2HR) (Discussion session)

10dec1:00 pm3:00 pmMotueka - Grandparents Raising Grandchildren

14dec10:00 am2:00 pmAuckland Central - Pool Family Fun Day

14dec11:00 am3:00 pmUpper Hutt - Pool Family Fun Day

15dec10:00 am2:00 pmPorirua - Pool Family Fun Day

15dec12:00 pm4:00 pmManukau - Pool Family Fun Day

16dec1:00 pm3:00 pmTauranga - Grandparents Raising Grandchildren Group

january 2020

02jan10:30 am12:00 pmTe Puke - Grans Raising Grandies

february 2020

04feb10:30 am12:00 pmTe Puke - Grans Raising Grandies